Seaside Golf Tours Logo

Skottlands Golfbanor

Många skottska golfklubbar har anor som går flera hundra år tillbaka i tiden medans banor som “bara” är 100 år gamla anses som nya! Skottland är golfens Mecca, The Home of Golf, och här kan man spela golf som det var tänkt från början, på ett sätt som inte går nästan någon annanstans. Här är man stolt över golfens ursprung, få människor är så vänliga och pratglada som Skotska golfare, och de hjälper gärna till med råd, både om hur man bäst spelar ett hål samt om vilken whisky man bör njuta av efteråt…

Skottland, mer än “bara” golf.

Golf, och då speciellt linksgolf, är en självklar del i kulturen i Skottland och att sitta i ett gammalt skotskt klubbhus med ”a wee dram” efter en vindsvept dag på en flera hundra år linksbana är något alldeles speciellt men Skottland är dock mer än ”bara” golf. En fantastisk natur, fler gamla slott per km2 än någon annanstans och en vida berömd whiskytillverkning gör att många gärna kombinerar golfen med andra utflykter.

Vi kan hjälpa till att rekommendera och arrangera sightseeing åt er, antingen på egen hand eller med en av våra chaufförer.

Som experter på Skottland kan vi inte bara alla de kända banorna som St Andrews, Royal Troon, Prestwick och Carnoustie utan även de kanske lite mindre kända, men minst lika bra banorna.

Vi jobbar med all områden i Skottland, från Dornoch i norr till Turnberry i väst, östra East Lothian och naturligtvis hela ostkusten inklusive St Andrews.

 

Boka med oss idag!