Seaside Golf Tours Logo

Golfresor till Högländerna

Högländerna

I Högländerna, Highlands på engelska, hittar ni inte bara fantastiska linksbanor i trevlig miljö med enorma vyer men även de flesta av de mest berömda whisky destillerierna som Glenmorangie, Glenlivet och Aberlour.

Royal Dornoch och Nairn kanske är de stora dragplåstren här men det finns massor av enormt bra golfbanor i detta område. Den ”nya” Castle Stuart och den nordligaste linksbanan Brora är två av våra favoriter. Högländerna är lite svårare att ta sig till en del andra destinationer, men i vår åsikt väl värt det! Vill ni vara borta en vecka rekommenderar vi ett kombinationspaket med Aberdeen. Nedan är ett urval av de banor och hotell vi jobbar med, hör av er om ni är intresserade av något som inte finns med.

Banor

Nedanför på kartan ser ni de golfbanor vi regelbundet bokar. Alla de banorna är av bra standard och som vi gärna spelar själva. Finns inte den banan ni vill spela med? Hör gärna av er då, vi bokar andra banor också vid intresse!

Logi

Lite längre ner hittar ni den logi vi oftast bokar i området. De är alla ställen som vi vet är bra och kan rekommendera men om ni har ett logi i åtanke som inte finns mer hör av er!

Tours

Längst ner på sidan finns förslag på olika tourer. De är exempel på resor vi ofta bokar och de funkar bra som utgångspunkt, men då vi specialiserar oss på skräddarsydda resor är vi inte nöjda förrän ni är det!

Royal Dornoch

Brora Golf Club

The Nairn Golf Club

Nairn Dunbar

Castle Stuart Golf Links

Tain Golf Course

Moray Golf Club

Boat of Garten

Dornoch Castle Hotel

Dornoch Castle Hotel har 22 rum, alla mycket fint inredda, några med öppen spis och himmelsäng! Bra badrum med dusch, wifi överallt samt en helt fantastisk bar med över 450 whisky sorter, om inte det var nog ligger det ett destilleri bredvid! I hotellet finns det en mycket bra restaurang samt en privat matsal för upp till 14 personer, perfekt för sista kvällens prisutdelning. Hotellet ligger centralt i Dornoch, med flera bra restauranger och pubar i närheten och det går att gå till Royal Dornoch på lite över 5 minuter.

Dornoch Castle Hotel

Kingsmills Hotel

Kingsmills Hotel ligger i centrala Inverness. Det är en mycket bra 4-stjärningt hotell med spa och konferensmöjligheter. Rummen är stora, speciellt de på bottenvåningen som har egna terrasser, passar golfare bra. Alla rum har självklart tv, wifi, kaffe/te kokare samt rumsservice, och de lite finare rummen har även badrockar, mineral vatten, kassaskåp med mera. Det finns 2 restauranger på hotellet samt en whisky bar som är välbesökt av både gäster och lokalbefolkningen. 

 

Kingsmills Hotel

Golf View Hotel

Det nyrenoverade Golf View Hotel har 42 rum och ligger mindre än 10 minuters gångväg från Nairn Golf Club samt 5 minuter i bil till Nairn Dunbar. Många av rummen har utsikt över havet och alla badrum har både badkar och separat dusch.  Hotellet har även ett spa och en mycket bra restaurang. Självklart finns här wifi på alla rum och i baren, som för övrigt har flera hundra olika sorts whisky!

Golf View Hotel

Sandown House

Tidigare var Sandown House en bondgård men sen 2010 har det varit Bed & Breakfast. De har 6 jättefina gästrum, alla med badrum som har separata duschar, tv, kaffe/te kokare, mineral vatten, badrockar, iPhone/iPod dockningsstationer och mycket mera. Sandown är en bra bas för er som vill spela banorna runt Nairn.

 

Sandown House

Högländerna Reseförslag