Seaside Golf Tours Logo

Wales Golfbanor

Nedanför på kartan ser ni de golfbanor vi regelbundet bokar. Alla de banorna är av bra standard och som vi gärna spelar själva. Finns inte den banan ni vill spela med? Hör gärna av er då, vi bokar andra banor också vid intresse!

Banor

Nedanför på kartan ser ni de golfbanor vi regelbundet bokar. Alla de banorna är av bra standard och som vi gärna spelar själva. Finns inte den banan ni vill spela med? Hör gärna av er då, vi bokar andra banor också vid intresse!

Logi

Lite längre ner hittar ni den logi vi oftast bokar i området. De är alla ställen som vi vet är bra och kan rekommendera men om ni har ett logi i åtanke som inte finns mer hör av er!

Tours

Längst ner på sidan finns förslag på olika tourer. De är exempel på resor vi ofta bokar och de funkar bra som utgångspunkt, men då vi specialiserar oss på skräddarsydda resor är vi inte nöjda förrän ni är det!

Conway Golf Club

Porthmadog Golf Club

North Wales Golf Club

Nefyn Golf Club

Aberdovey Golf Club

Royal St Davids

Maesdu Golf Club

Wales är en väldigt vacker golf destination.

Flera fantastiska linksbanor för relativt billig penning, ett milt och ofta soligt klimat, och endast 1.5  timmar from Manchesters flygplats gör att vi säljer fler och fler resor till Wales.

Precis som med Scotland och England har vi koncentrerat oss på områden där det inte bara finns bra banor men även bra boende, restauranger, pubar och barer.

 I norra Wales har vi valt 2 områden, det ena är runt staden Llandudno and det andra runt den mindre staden Harlech. Städerna ligger på var sin sida om den stora nationalparken Snowdonia och vi anordnar resor till aningen ett av områdena eller till båda två.