Skip to content

Om Seaside Golf Tours

Seaside Golf Tours Ltd  ägs och drivs av Maria Richardson som har jobbat inom golfresebranchen i nästan 10 år. Maria började spela golf när hon var 4 år på Sollentuna GK, norr om Stockholm, först i knatteverksamheten, sedan i juniorerna och även som tonåring i damlaget. Hon tränade även ett par säsonger med Stockholms elittjejer under ledning av Pia Nilsson och det var under en studieresa till England som Maria upptäckte linksgolf, och hur fantastiskt roligt det är!  

Maria har bott i England sedan 1997 men besöker Sverige ofta och spelar då gärna golf på Vaddö GK, där sommarstugan ”Seaside” ligger, vilket är bakgrunden till företagsnamnet! Familjen är även medlemmar i Ullna GK och Maria har dessutom bra kontakter med ett antal golf pros på diverse svenska golfklubbar, många av dessa arrangerar golfresor till England och Skottland genom oss.  

Vi erbjuder skräddarsydda golfpaket med logi, greenfees och transfers eller hyrbil, för alla nivåer och budgets. Weekends till longstay, 36 hål varje dag eller golf blandat med sightseeing, vi övertygade om att vi kan hjälpa er att hitta er perfekta resa! Maria har själv spelat nästan alla av de banor vi rekommenderar i Storbritannien och Irland, och under 2022/2023 kommer hon utforska populära golfbanor i Spanien, Portugal, Frankrike och Italien. Resultatet av dessa studieresor kommer vi presentera under hösten 2022, lagom för vinter och vår golfresor till varmare klimat.  

Seaside Golf Tours är ett Limited Company, reg no 11658797, och därav bunden av engelsk lag. Vi tar betalt i destinationens valuta då vi därmed slipper kursförändringar och kan därför ofta erbjuda lägre priser än svenska företag. Som ett litet företag föredrar vi banköverföringar med ni kan förstås även betala med kreditkort om så önskas.