Seaside Golf Tours Logo

Om Seaside Golf Tours

Your Vacation Your Way

Seaside Golf Tours är en svensk-engelsk golfresebyrå baserad i norra England som specialiserar sig på golfresor till Skottland, England, Wales och Irland. Vi erbjuder skräddarsydda golfpaket med logi, greenfees och transfers eller hyrbil, för alla nivåer och budgets. Weekends till longstay, 36 hål varje dag eller golf blandat med sighseeing, vi övertygade om att vi kan hjälpa er att hitta er perfekta resa! Självklart arrangerar vi resor till områden som St Andrews och Prestwick, där golfen har sitt ursprung, samt de populära banorna i East Lothian, Aberdeen och Inverness, men vi erbjuder även resor till andra fantastiska områden som Southport/Liverpool, Wales samt både Nordirland och republiken Irland!

Självklart kan vi boka andra saker att göra, som whisky tourer och tastings, besök på museum och slott osv. Vi anordnar även många tjejresor med fokus på golf, gin och spa. Är du pro och letar efter företag som kan hjälpa dig arrangera träningsläger? Hör av dig till oss för mer information om de specialpriser vi har för PGA Pros.

Med vår lång erfarenhet, samt vår närhet till alla områden vi erbjuder, är vi övertygade om att vi kan hjälpa er att hitta er perfekta resa! Varför inte kontakta oss idag på info@seasidegolftours.se eller genom vårt bokningsformulär.

Seaside Golf Tours