Seaside Golf Tours Logo

Golfresor till East Lothian

East Lothian

East Lothian är landskapet precis söder om Edinburgh och tar bara ca 40 minuter från flygplatsen hit. Hela kusten kryllar av golfbanor, för alla budgets och hcps.

Lättast bor man i North Berwick och vill man in till Edinburgh så kan man ta tåget på 45 minuter. Staden ligger utmed vattnet och har ett antal bra bed & breakfasts och hotell,  dessutom finns det många restauranger och pubar att välja på. Det är utmed den här kusten som Muirfield ligger, samt även den kända West Links på North Berwick.

Banor

Nedanför på kartan ser ni de golfbanor vi regelbundet bokar. Alla de banorna är av bra standard och som vi gärna spelar själva. Finns inte den banan ni vill spela med? Hör gärna av er då, vi bokar andra banor också vid intresse!

Logi

Lite längre ner hittar ni den logi vi oftast bokar i området. De är alla ställen som vi vet är bra och kan rekommendera men om ni har ett logi i åtanke som inte finns mer hör av er!

Tours

Längst ner på sidan finns förslag på olika tourer. De är exempel på resor vi ofta bokar och de funkar bra som utgångspunkt, men då vi specialiserar oss på skräddarsydda resor är vi inte nöjda förrän ni är det!

Muirfield

North Berwick Golf Club

North Berwick EH39 4BB, UK

Dunbar Golf Club

Gullane Golf Club

Killspindie Golf Club

The Glen Golf Club

Longniddry Golf Club

Longniddry EH32 0NL, UK

Craigielaw Golf Club

No 12 Quality Street

Det här bed & breakfast har ett kanonläge mitt i North Berwick och det går att gå till North Berwick GC på 5 minuter! Gemytligt boende samt en bra restaurang gör att No 12 är ofta fullbokat. Av de 11 sovrummen är 6 stycken twinrum, alla har privata badrum, TV, wifi, vattenkokare och hårtork.

No 12 Quality Street

Golf Lodge B&B

Som framgår av namnet är ägarna till Golf Lodge golfälskare! Här finns det fyra sovrum som alla har egna badrum med dusch samt TV, wifi, vattenkokare och hårtork. De har även en separat stuga bredvid som har 2 sovrum, 1 badrum, vardagsrum och kök. Stor Skotsk frukost ingår oavsett vart ni bor.

Golf Lodge B&B

6a North Berwick B&B

6a ligger 5 minuters promenad från North Berwick GC samt centrala byn där ni hittar ett flertal restauranger och pubar. Det här är ett litet ställe med bara två rum men de är jättefina och servicen här är perfekt. Funkar bra i kombination med andra B&B om ni behöver fler rum.

 

6a B&B

Macdonald Marine Hotel

Det 4-stjärninga Marine Hotel tillhör kedjan Macdonald och ligger utmed vattnet, en liten bit utanför North Berwick, det tar ca 10-15 minuter att promenera in till byn. Hotellet har 83 rum, många med havsutsikt, och alla med stora bekväma sängar, privata badrum med dusch, skrivbord samt wifi. Här ligger även ett prisbelönt spa, en restaurang med mycket god mat, samt en härlig bar med utsikt över North Berwick Links.

 

Macdonald Marine Hotel & Spa

East Lothian reseförslag