Seaside Golf Tours Logo

Golfresor till Aberdeen

Aberdeen

Aberdeen ligger på Skottlands norra ostkust och är kanske mest känd som ett center för oljeindustrin, här finns bland annat världens största helikopterflygplats, men det blir mer och mer populärt att besöka området för de fina golfbanorna.

Från den gamla klubben Royal Aberdeen till nykomlingen Trump International, med ett antal andra inom 20 minuter, och en modern flygplats i närheten, gör Aberdeen till en bra golfdestination. Lägg till bra hotell för relativt lite pengar, och massor med restauranger och pubar, så ser ni varför vi rekommenderar ett besök till Aberdeen! 

Banor

Nedanför på kartan ser ni de golfbanor vi regelbundet bokar. Alla de banorna är av bra standard och som vi gärna spelar själva. Finns inte den banan ni vill spela med? Hör gärna av er då, vi bokar andra banor också vid intresse!

Logi

Lite längre ner hittar ni den logi vi oftast bokar i området. De är alla ställen som vi vet är bra och kan rekommendera men om ni har ett logi i åtanke som inte finns mer hör av er!

Tours

Längst ner på sidan finns förslag på olika tourer. De är exempel på resor vi ofta bokar och de funkar bra som utgångspunkt, men då vi specialiserar oss på skräddarsydda resor är vi inte nöjda förrän ni är det!

Royal Aberdeen Golf Club

Murcar Links Golf Club

Trump International Golf Links

Cruden Bay Golf Club

Frazerburgh Golf Club

Newburgh on Ythan Golf Club

Copthorne Hotel

Copthorne Hotel är en del av Millenium Hotel kedjan. Det är 4-stjärningt med 87 rum, och ligger centralt i Aberdeen, med gångavstånd till restauranger, pubar och barer. Alla sovrum tv, vattenkokare, wifi, ett mindre skrivbord och fåtölj samt tillgång till rumservice.

Copthorne Hotel

Aberdeen Altens Hotel

Lite utanför Aberdeen ligger detta moderna hotell som även har pool, bastu och relaxavdelning. Stor, gratis parkering gör detta till ett bra hotell för er som vill ha hyrbil och köra runt själva i Skottland. Det tar ca 20 minuter till Murcar och Royal Aberdeen samt en halv timma till Trump International. 

Aberdeen Altens Hotel

Chester Hotel

Mitt i centrala Aberdeen ligger det luxuösa Chester Hotel med sina 50 sovrum och sviter. Med allt från egyptisk bomullshanddukar och sängkläder, till Nespresso maskiner, Chester Hotel har det där lilla extra.  Restaurangen IX har vunnit flera priser och specialiserar sig på att använda så lokala ingredienser som möjligt. 

 

Chester Hotel