Seaside Golf Tours Logo

Golfresor till Dundee

Dundee

Dundee är Skottlands fjärde största stad och ligger ca en halvtimma norr om St Andrews och en halvtimma söder om Carnoustie. Här hittar ni linksgolf i mästerskapsklass!

Dundee är en gammal hamnstad som var viktig under den industriella revolutionen men numera, efter ett antal decennier i förfall, har Dundee återuppfunnit sig som ett center för biomekaniska och digitala företag, hela 10% av Storbritanniens digitala spelföretag ligger här. Staden jobbar på att bli en kulturdestination och 2018 placerade de sig på 5:e plats i Wall Street Journals ”Hot Destinations” lista. Vi anordnar golfpaket med spel på bland annat Carnoustie. Dundee är även ett bra ställe för de som ville besöka både Carnoustie och St Andrews men inte vill betala hotellpriserna i de områdena! 

 

Banor

Nedanför på kartan ser ni de golfbanor vi regelbundet bokar. Alla de banorna är av bra standard och som vi gärna spelar själva. Finns inte den banan ni vill spela med? Hör gärna av er då, vi bokar andra banor också vid intresse!

Logi

Lite längre ner hittar ni den logi vi oftast bokar i området. De är alla ställen som vi vet är bra och kan rekommendera men om ni har ett logi i åtanke som inte finns mer hör av er!

Tours

Längst ner på sidan finns förslag på olika tourer. De är exempel på resor vi ofta bokar och de funkar bra som utgångspunkt, men då vi specialiserar oss på skräddarsydda resor är vi inte nöjda förrän ni är det!

Carnoustie Golf Links

Links Parade, Carnoustie DD7 7JG, UK

Panmure

Montrose Golf Links

Monifieth Golf Links

Carnoustie Golf Hotel 

Det magnifika Carnoustie Golf Hotel ligger precis intill golfbanan, de flesta känner säkert igen fasaden från TV. Hotellet har 86 rum och 10 sviter, många med utsikt över banan och några med balkong. Rummen är stora och med bra sängar, perfekt för trötta golfare med mycket bagage. Här finns det även ett spa med bastu och pool. Den nyrenoverade restaurangen har vunnit pris och är väl värd ett besök, men vill ni så tar ni lätt en taxi till byn Carnoustie där det finns flera pubar och några restauranger.

Carnoustie Golf Hotel

East Lothian reseförslag