Seaside Golf Tours Logo

Golfresor till South Fife

South Fife

I södra Fife ligger nykomlingen Dumbarnie Links!

Strax söder om St Andrews i området South Fife ligger ett flertal bra linksbanor. Kvalificeringsbanorna Lundin Links och Leven Links är alltid populära, så även den anrika klubben Elie, längst ute på udden. Numera kan man även välja att spela Dumbarnie Links, en sprillans ny bana utmed kusten, som likt Kingbarns Links inte har några medlemmar utan det går att spela här 7 dagar i veckan!

Banor

Nedanför på kartan ser ni de golfbanor vi regelbundet bokar. Alla de banorna är av bra standard och som vi gärna spelar själva. Finns inte den banan ni vill spela med? Hör gärna av er då, vi bokar andra banor också vid intresse!

Logi

Lite längre ner hittar ni den logi vi oftast bokar i området. De är alla ställen som vi vet är bra och kan rekommendera men om ni har ett logi i åtanke som inte finns mer hör av er!

Tours

Längst ner på sidan finns förslag på olika tourer. De är exempel på resor vi ofta bokar och de funkar bra som utgångspunkt, men då vi specialiserar oss på skräddarsydda resor är vi inte nöjda förrän ni är det!

Levin Links

Lundin links

Dumbarnie Links

Elie GC

Old Manor Hotel

 

Old Manor Hotel