Skip to content

FAQs

Som så många andra golfklubbar i Nordirland började man spela golf här på 1880-talet då många immigranter från Skottland tog med sig sin kärlek för golf till deras nya hemland. Golfbanan som den ser ut idag är dock från 1990-talet när Des Giffin uppdaterade och gjorde nya hål som sträckte sig längre ut i sanden. Resultatet är att de första nio är numera en av de bästa upplevelser i golfvärlden! De sista nio är dock lika bra, men speciellt det blinda utslaget på 17e är vår favorit. 

Seaside Golf Tours Ltd  ägs och drivs av Maria Richardson som har jobbat inom golfresebranchen i nästan 10 år. Du kan läsa mer om oss här

Ring oss! Skicka en mejl! Fyll i kontaktformuläret! Allt vi behöver är att veta vad ni är intresserade av så sköter vi resten. Desto mer detaljer vi får desto bättre! 

När ni accepterat offerten har ni 10 dagar på er att betala handpenningen. Resen av beloppet betalas senast 8 veckor innan avresa. Vid avbokningar återbetalas inte handpenningen, se därför till att ni har en bra reseförsäkring vid bokningstillfället. 

Som ett litet företag föredrar vi banköverföringar med ni kan förstås även betala med kreditkort om så önskas. Vi tar betalt i destinationens valuta då vi därmed slipper kursförändringar och kan därför ofta erbjuda lägre priser än svenska företag. 

Absolut, vi förstår att inte alla vill köra själva så vi samarbetar med ett antal transferföretag. 

Vi har avtal med Arnold Clark och kan därmed erbjuda både bilar och minibuss i olika storlekar 

Vi kan boka flyg med SAS till de flesta destinationer. Kontakta oss för mer information. 

Vagn – på många av de kända banorna får man inte använda vagn, vi rekommenderar att ni bokar caddies i förväg. 

Klädsel – på alla banor gäller smart casual, dvs inga jeans, t-shirts utan krage samt kortare shorts. I klubbhusen går det oftast bra med golfkläder men kolla gärna innan då det kan skilja från klubb till klubb. 

Mobil – på de flesta golfklubbar är det mobilförbud och detta gäller även på golfbanan. 

Träningsmöjligheter – driving range är ovanligt att ha på samma område som golfbanan, däremot finns det oftast närspel samt puttningsgreen. 

Helggreenfee – de flesta golfklubbar tillåter inte gäster på lördagar innan lunch, flera av dom tillåter inte gäster alls, även på söndagar är det svårt att gå ut innan kl.10.00.