Seaside Golf Tours Logo

Golfresor till England

Englands Golfkust

I närheten av staden Southport på den engelska västkusten ligger ett antal fantastiska linksbanor, från de världskända Royal banorna till lite mer gömda pärlor som West Lancashire, och alla lite mer än en timma från Manchesters flygplats. I Southport finns det ett antal hotell och Bed & Breakfasts, restauranger, pubar och barer, vill ni ha mera fart tar det enbart 45 minuter till Liverpool. Vi rekommenderar att ni försöker att besöka detta område under vardagar då de flesta av klubbarna inte tillåter gäster under helger.

Banor

Nedanför på kartan ser ni de golfbanor vi regelbundet bokar. Alla de banorna är av bra standard och som vi gärna spelar själva. Finns inte den banan ni vill spela med? Hör gärna av er då, vi bokar andra banor också vid intresse!

Logi

Lite längre ner hittar ni den logi vi oftast bokar i området. De är alla ställen som vi vet är bra och kan rekommendera men om ni har ett logi i åtanke som inte finns mer hör av er!

Tours

Längst ner på sidan finns förslag på olika tourer. De är exempel på resor vi ofta bokar och de funkar bra som utgångspunkt, men då vi specialiserar oss på skräddarsydda resor är vi inte nöjda förrän ni är det!

Royal Birkdale

Royal Liverpool

Royal Lytham St Annes

Southport & Ainsdale

Hillside Golf Club

Formby Golf Club

West Lancashire Golf Club

Wallasey Golf Club