fbpx
Skip to content

GOLFRESOR till ST ANDREWS

St Andrews är kanske mest berömt för The Old Course men här finns så mycket mer att utforska, vi älskar att spela golf i St Andrews då vi alltid hittar nya favoriter!

Självklart har St Andrews Links Trust, som har hand om Old, New, Jubilee, Castle samt Eden Courses, en självklar status men i området finns även den fantastiska Kingsbarns Links, Crails båda banor Balcomie och Craighead, samt de två banor som tillhör Fairmont Hotel. I södra delen, på väg från och till Edinburgh ligger två till banor vi rekommenderar ett besök på, Lundin och Leven Links. Som universitetsstad är St Andrews packat med Bed & Breakfasts och hotell men trots detta kan det vissa tider på året vara svårt att hitta rum, precis som med golfen i detta område är det bra om ni är ute i god tid. Det finns massor med pubar, restauranger och caféer här, och är det dåligt väder, eller ni helt enkelt känner för att göra något annat, rekommenderar vi ett besök på Golf Museet eller Kingsbarns Destilleri.

Hotell

HOTELL 1

"Vår resa var ombokad 3 gånger på grund av Covid men trots alla ändringar fixade Seaside Golf Tours allt jättebra. Jag kan verkligen rekommendera dem och jag kommer använda dem igen nästa gång vi åker till Skottland. "